Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2)

Last van piepen?

Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen.

Geventileerde remschijven

Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Remschijven voor uw auto

Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSRENAULTSKODAOLDSMOBILE. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Producten