Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN BEETLE Cabriolet (5C7, 5C8)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN BEETLE Cabriolet (5C7, 5C8)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN BEETLE Cabriolet (5C7, 5C8)

Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd.

Geventileerde remschijven

De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSISUZUTESLAOPEL. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer.

Last van piepen?

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Producten