Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN BORA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2007 tot heden
85
116
Sedan

Remschijven VW VOLKSWAGEN BORA

Last van piepen?

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN BORA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Geventileerde remschijven

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIPLYMOUTHLAMBORGHINIBUICK. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.