FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN BORA (1J2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN BORA (1J2)

Last van piepen?

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN BORA (1J2)

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Geventileerde remschijven

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.