Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY I (14)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY I (14)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CADDY I (14)

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Een auto remschijf mag nooit trillen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN.

Geventileerde remschijven

Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen.

Last van piepen?

Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen.