Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY II Bestelwagen (9K9A)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY II Bestelwagen (9K9A)

Last van piepen?

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een auto remschijf mag nooit trillen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Geventileerde remschijven

Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN CADDY II Bestelwagen (9K9A) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf.

Remschijven voor uw auto

Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO.

Producten