Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY II Pick-up (9U7)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY II Pick-up (9U7)

Geventileerde remschijven

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Last van piepen?

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CADDY II Pick-up (9U7)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.