Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY II Stationwagen (9K9B)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY II Stationwagen (9K9B)

Geventileerde remschijven

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN CADDY II Stationwagen (9K9B) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Last van piepen?

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.

Remschijven voor uw auto

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie.

Producten