Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY IV Bestelwagen (SAA, SAH)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY IV Bestelwagen (SAA, SAH)

Geventileerde remschijven

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.

Last van piepen?

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CADDY IV Bestelwagen (SAA, SAH)

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken.

Producten