Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY IV Stationwagen (SAB, SAJ)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY IV Stationwagen (SAB, SAJ)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CADDY IV Stationwagen (SAB, SAJ)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Geventileerde remschijven

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Last van piepen?

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Producten