Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN CC (358)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN CC (358)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CC (358)

Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATILINCOLNFERRARIINFINITIALFA ROMEO.

Last van piepen?

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig!

Geventileerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Producten