Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-35 Bus (2E_)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-35 Bus (2E_)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-35 Bus (2E_)

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIDODGEAUDI. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen.

Geventileerde remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Last van piepen?

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Producten
Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.9509.11
88,77
216,50
incl. BTW