Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-50 Open laadbak/ Chassis (2F_)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-50 Open laadbak/ Chassis (2F_)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-50 Open laadbak/ Chassis (2F_)

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden.

Last van piepen?

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een schijf en blok is een combinatie.

Geventileerde remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAMINIFIAT.

Producten