Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bestelwagen (SY_, SX_)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bestelwagen (SY_, SX_)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bestelwagen (SY_, SX_)

Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Geventileerde remschijven

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOOPELJAGUARSKODA. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Last van piepen?

Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag.