FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bus (SYI, SYJ)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bus (SYI, SYJ)

Last van piepen?

Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Geventileerde remschijven

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Een auto remschijf mag nooit trillen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bus (SYI, SYJ), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax).

Remschijven voor uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCSAABDAEWOOHYUNDAI. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken.