Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN EOS (1F7, 1F8)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN EOS (1F7, 1F8)

Geventileerde remschijven

Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN EOS (1F7, 1F8). Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSDAEWOOVAUXHALLDACIAJAGUAR. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9145.11
89,52
248,66
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.9502.11
52,97
126,13
incl. BTW