Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOL II

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-1999 tot 06-2010
73
99
Hatchback
10-1994 tot 12-1996
68
92
Hatchback
12-1998 tot 05-2002
73
99
Hatchback

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOL II

Last van piepen?

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODABEDFORDLDVSUBARU. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Geventileerde remschijven

Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOL II

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven.