Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOL III

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2002 tot 08-2006
68
92
Hatchback

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOL III

Last van piepen?

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOL III, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Remschijven voor uw auto

Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven.

Geventileerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHPEUGEOTMGCITROEN. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.