Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOL IV

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.2005 tot 12.2013
68
92
Hatchback

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOL IV

Last van piepen?

Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOL IV

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO.

Geventileerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIVOLVODODGEMGSSANGYONG. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval.

Producten
Remschijven originele kwaliteit
Artikelnr: 15810
43,51
79,11
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.5166.11
60,91
124,31
incl. BTW

Geperforeerde remschijven Sport kwaliteit
Artikelnr: 15810 /s
95,23
272,08
incl. BTW