Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOL V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2009 tot heden
74
101
Hatchback

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOL V

Geventileerde remschijven

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLJAGUARSSANGYONGLEXUS.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOL V

Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Last van piepen?

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven.