Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF (9B3)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2007 tot 12-2010
85
116
Hatchback

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF (9B3)

Last van piepen?

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF (9B3), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor.

Geventileerde remschijven

BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9145.11
89,52
248,66
incl. BTW