Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF ALLTRACK VII (BA5, BV5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF ALLTRACK VII (BA5, BV5)

Geventileerde remschijven

De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF ALLTRACK VII (BA5, BV5)

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Last van piepen?

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Veiligheid staat voorop bij de productie. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.