Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155)

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Last van piepen?

BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Geventileerde remschijven

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.4765.14
45,13
107,46
incl. BTW