Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1)

Last van piepen?

Veiligheid staat voorop bij de productie. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem.

Geventileerde remschijven

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1)

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.