Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF II Van (19E, 1G1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF II Van (19E, 1G1)

Last van piepen?

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIBMWMITSUBISHI. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF II Van (19E, 1G1)

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen.

Geventileerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Producten
Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.5005.14
57,14
132,87
incl. BTW