Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1)

Geventileerde remschijven

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1)

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen.

Last van piepen?

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Producten