Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF IV Cabriolet (1E7)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF IV Cabriolet (1E7)

Last van piepen?

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Cabriolet (1E7)

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Geventileerde remschijven

Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.