Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5)

Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.

Geventileerde remschijven

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie.

Last van piepen?

De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.