FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521)

Last van piepen?

Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521)

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De minimale dikte mag niet overschreden worden.

Geventileerde remschijven

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.