FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1)

Last van piepen?

Versleten remdelen kun je niet voorkomen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSHYUNDAIDODGEIVECONISSAN.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1)

Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Geventileerde remschijven

Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.