Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2004 tot 11-2008
75
102
Hatchback
08-2006 tot 11-2008
85
116
Hatchback

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1)

Geventileerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) past. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Last van piepen?

De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem.

Producten