Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF V Variant (1K5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF V Variant (1K5)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF V Variant (1K5)

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past.

Geventileerde remschijven

Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Last van piepen?

De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Veiligheid staat voorop bij de productie. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.