Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VAN IV Variant (1J5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VAN IV Variant (1J5)

Geventileerde remschijven

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VAN IV Variant (1J5)

Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACHYUNDAILEXUS. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Last van piepen?

Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen.