FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VAN VI Variant (AJ5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VAN VI Variant (AJ5)

Geventileerde remschijven

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen.

Last van piepen?

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF VAN VI Variant (AJ5) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEPONTIACLDVDAEWOO. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.