FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VAN VII Variant (BA5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VAN VII Variant (BA5)

Last van piepen?

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto.

Geventileerde remschijven

Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VAN VII Variant (BA5), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben.