FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2008 tot 11-2012
75
102
Hatchback
07-2009 tot 05-2013
125
170
Hatchback

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1)

Geventileerde remschijven

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven.

Last van piepen?

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.