Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517)

Last van piepen?

Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517)

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADASAABFERRARICHRYSLERGMC.

Geventileerde remschijven

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Versleten remdelen kun je niet voorkomen.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9145.11
89,52
248,66
incl. BTW