Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VII (5G1, BQ1, BE1, BE2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VII (5G1, BQ1, BE1, BE2)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VII (5G1, BQ1, BE1, BE2)

Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig!

Geventileerde remschijven

Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren.

Last van piepen?

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Producten