Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VII Variant (BA5, BV5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VII Variant (BA5, BV5)

Last van piepen?

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VII Variant (BA5, BV5)

Een auto remschijf mag nooit trillen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Geventileerde remschijven

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. De casting moet uitwerken na het giet proces .

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.C547.11
129,35
315,49
incl. BTW