Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA I (16)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA I (16)

Last van piepen?

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN JETTA I (16). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWSUBARUOPELVW VOLKSWAGEN. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Geventileerde remschijven

Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Producten