Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA II (19E, 1G2, 165)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA II (19E, 1G2, 165)

Last van piepen?

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Elke VW VOLKSWAGEN JETTA II (19E, 1G2, 165) heeft een eigen VIN-nummer.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILELOTUSSEAT. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Geventileerde remschijven

Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest.