FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2)

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Last van piepen?

Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Geventileerde remschijven

Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.