Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA IV (162, 163, AV3, AV2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA IV (162, 163, AV3, AV2)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN JETTA IV (162, 163, AV3, AV2)

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAMINIDAFPONTIAC.

Last van piepen?

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Geventileerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Producten