Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA Sedan (BU3)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA Sedan (BU3)

Geventileerde remschijven

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN JETTA Sedan (BU3)

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Last van piepen?

Elektrisch remmen wordt de toekomst. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.4177.10
39,62
94,32
incl. BTW