FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Cabriolet (14, 34)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Cabriolet (14, 34)

Geventileerde remschijven

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Bosch en Jurid Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf.

Last van piepen?

De minimale dikte mag niet overschreden worden. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Cabriolet (14, 34)

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIASTON MARTINCHRYSLERDS.