Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Coupé (14, 34)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Coupé (14, 34)

Geventileerde remschijven

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.

Last van piepen?

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Coupé (14, 34), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.