Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN LOAD UP (121, 122, BL1, BL2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN LOAD UP (121, 122, BL1, BL2)

Last van piepen?

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Geventileerde remschijven

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN LOAD UP (121, 122, BL1, BL2), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Producten