FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK)

Geventileerde remschijven

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Last van piepen?

RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) komen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.7314.14
72,62
181,56
incl. BTW