Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Open laadbak/ Chassis (2DC, 2DF, 2DG, 2DL, 2DM)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Open laadbak/ Chassis (2DC, 2DF, 2DG, 2DL, 2DM)

Last van piepen?

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Open laadbak/ Chassis (2DC, 2DF, 2DG, 2DL, 2DM)

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Geventileerde remschijven

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe.