Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN MULTIVAN VI (SGF, SGM, SGN, SHM, SHN)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN MULTIVAN VI (SGF, SGM, SGN, SHM, SHN)

Geventileerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN MULTIVAN VI (SGF, SGM, SGN, SHM, SHN), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Last van piepen?

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!